català  / castellano  /  english

Tel. 93 777 66 84  :::  torresguma@torresguma.com

Declaració de la política mediambiental

La Direcció de TORRES GUMÀ S.L., es compromet a establir, desenvolupar i mantenir actualitzat un eficaç Sistema de Gestió Mediambiental, conforme a la norma UNEIX EN ISO 14001:2004. I en conseqüència el compromís es materialitza en:

• Complir la legislació vigent, requisits voluntaris acceptats i procediments propis que afectin a TORRES GUMÀ S.L.

• Aconseguir un creixement sostingut i continuat dels nostres tractaments al mateix temps que es preserva i respecta el medi ambient, constituint un valor i estratègia d'empresa, integrant-lo en la nostra operativa i model de gestió.

• Tractar els productes dels nostres clients utilitzant els nostres equips de tal forma que permeti una oferta flexible, d'un alt nivell de qualitat, oportuna en el temps, adequada al client i respectuosa amb el medi ambient.

• Proporcionar la formació mediambiental adequada a tot el personal i dotar-lo de recursos necessaris per a poder-los utilitzar sobre la base dels procediments mediambientals definits.

• Integrar aquesta política mediambiental en la cultura de l'empresa a fi de contribuir en el procés de millora contínua en la prevenció de la contaminació.

• Aconseguir que aquests criteris mediambientals es facin més evidents en la nostra activitat de serveis en tractaments superficials i tèrmics perquè els nostres clients i proveïdors participin activament i les percebin com valors fonamentals.

D. Joan Torres Gumà

Gerent

® Torres Gumà 2013 / Avís legal